С преминаването на Бруно Акрапович в ЦСКА са се активирали и доста от неговите контакти в средите на мениджърите, които са му предлагали футболисти през годините. По тази линия около кандидатите за ЦСКА се завърта едно познато име, пише "Мач Телеграф".

Става дума за бившия национал на Нигерия Стивън Езе, който до преди година бе част от Локо (Пд) и имаше основна заслуга за спечелването на Купата на България през 2019 година. Агентът на играча д-р Ожоре Ока поддържа контакт с Акрапович и лансира клиента си, който изключително много уважава специалиста.

След неуспешен престой в казахстанския Тобол 26-годишният здравеняк подписа през септември с индийския Жамшедпур. Първенството в милиардната държава трябва да започне през следващия уикенд, но за Езе очевидно няма да е проблем да прекрати отношенията и да потърси по-сериозно предизвикателство.

Интересното е, че той бе усилено спряган за ЦСКА преди година, но тогава мениджърът му пожела да го заведе в друга държава. Това може да се окаже пречка пред евентуален трансфер сега. При всички случаи обаче Акрапович ще търси подсилване на отбраната, а той държи да има в съставите си високи и физически мощни момчета.