Един от любимците на сектор "Г" Стойко Сакалиев коментира назначението на Бруно Акрапович за треньор на ЦСКА. Според Саката това е правилен ход на "червените". 

"С оглед на това, че този треньор се е доказал до този момент в България с един отбор като Локомотив (Пловдив), който по мое мнение не е от тимовете, които са най-водещи в първенството от дълги години насам, се оказва, че Акрапович има едно правилно виждане за развитието на даден отбор".

"Мисля, че след постъпването му в ЦСКА, това бих казал е правилно за клуба. Защото този човек е постигнал нещо в България за кратко време".

"Надявам се в ЦСКА, в този голям тим, с тези по-добри футболисти да съумее първо да ги мотивира, второ да си приложи неговите знания, които ги има и ги е натрупал във времето като треньор в Германия и наистина да направи от ЦСКА един доста добър отбор".

"За мен това е правилно решение като избор и още по-правилното ще бъде, ако бъде оставен да работи и да си налага вижданията и знанията за играта", каза бившият нападател пред ПИК.