Феновете на ЦСКА са крайно разочаровани за отложеното дерби с Левски. Мач №1 на България трябваше да се играе утре от 15.00 часа на националния стадион.

Той обаче няма да се състои, защото "сините" имат 11 футболисти с положителни проби за коронавирус. Правилникът на БФС гласи, че при 10 заразени в един отбор, двубоят се отлага.

"Червените" фенове съзряха конспирация и пишат в групите във Facebook, че 26-кратният шампион на България е дал фалшиви проби, за да име време новият треньор Славиша Стоянович да проведе мини подготовка.

"То се знаеше. Сега такива номера ще въртят, че до паузата да не изиграят повече от 1 или 2 мача. После ще се намери спонсор и ще си направят лагер". "Секретарят на медицинската комисия е бившият доктор на Левски. Настоящият лекар на Левски е... синът му. При г***дата, както винаги, всичко е изпипано до детайли". "Голям страх ги тресе", "Името позорят! Не за първи път, няма да е и за последен", "Сините приятелки успяха", гласят по-умерените обиди на феновете в групата "Всички фенове на ЦСКА в една страница. Можем ли?".

Разбира се, има и доста по-крайни изказвания, но по разбираеми причини няма да ги напишем. Очаква се в рамките на деня и някоя от големите фен фракции на "армейците" да излезе с официална позиция относно казуса.