Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович обяви своите впечатление от новия директор на „Армията“ Алън Пардю, както и мнението му за предстоящия сблъсък с "Йънг Бойс" утре вечер в Лига Европа. В началото на брифинга Бруно каза няколко думи за Никола Спасов „Преди всичко искам да изкажа съболезнования за Никола Спасов. Той бе много добър човек, добър човек. Преди 2-3 седмици имахме мач. Тази ситуация ме стресна. Жал ми е, напусна ни голям човек и голям треньор“, започна Акрапович.

„Ние сме в ситуацията, в която още събираме. Имаме надежда, че всеки един може да започне мача. За 2-3 играчи е въпрос на часове, ако не и на минути. Дано да можем да излезем с най-силния си възможен отбор“, добави Акрапович. „Юга и Жеферсон бяха в Белград. Юга е по-добре от Жеферсон. Надявам се вторият да помогне поне за половин час. Ако са здрави, ще играят. Не искам да рискувам с някои играчи“, добави той. „За мен беше минус, че мачът с Левски не се игра. Исках да хванем ритъм за силен мач като с "Йънг Бойс". Ситуацията е такава. Трябва да гледаме към утре“, добави той, цитиран от "Монитор".

„Надявам се играчи да покажат най-доброто от себе си утре. Шансовете си ги имаме 50 на 50 са. Ще се опитаме да сме агресивни и да спечелим от този мач“, заяви още Акрапович. „Ние работихме върху изненадите за "Йънг Бойс". Искам от играчите да са достатъчно агресивни и да имат желание за игра. В този мач трябва да си помагаме един на друг и да изглеждаме като силен отбор, който да провокира грешки в противника“, добави той.

„Пепи Занев имаше своите проблеми. Щастлив съм да имам играч като него в състава си. Радвам се, че е здрав“, добави Акрапович. "Аз съм готов за тази крачка, за модерен футбол. Дано да успеем да направим нещата, както аз искам и иска клубът", добави Акрапович.

„Трябва да свършим работа. Трябва до края на мача да търсим победата. В първия мач "Йънг Бойс" имаше шансове за голове, този път трябва да вкараме тези положения“, добави той. „Говорихме 2-3 пъти с Пардю. Това е нещо позитивно. Мога да науча нещо от него. Искам да работя с него както с всеки друг в клуба. Над всичко е клубът, после идва това кой какво работи. Отворен съм за позитивна работа“, завърши Акрапович.