Бившият акционер в ЦСКА Емил Димитров гледа с позитивизъм към днешния мач на червените с Йънг Бойс в ЛЕ.

„Швейцарците са трудни обаче съм оптимист. Не ме бива в прогнозите, но трябва да вярваме, че победата може да се случи”, заяви Димитров и призна, че назначението на Алън Пардю за технически директор е било сериозна изненада.

„Пардю е достатъчно голямо име. Ръководството си е взело решение, предполагам, че са го обмислили добре. Но и мен ме изненада. Цяла Европа отрази тази новина, но за ЦСКА се чува най-добре, като бие голям отбор”, каза бизнесменът.

Той определи избора на Бруно Акрапович за наставник на тима като отличен ход. „За треньора - адмирации. В Локомотив Пловдив никой не е звезда, а играчите там са дошли за по-малки заплати, но той успя с тях да вземе два пъти купата".

"Надявам се в ЦСКА с играчи от принципно по-висока класа да направи сериозни неща. Акрапович доказа, че може да работи в България. Вижда ми се корав, не вярвам да се огъне на „Армията”, заяви Димитров и коментира отлагането на вечното дерби заради многото заразени от коронавирус в синия лагер.

„Не ме изненада, но не разбрах причината COVID ли е, или някое заболяване, което на латиница се казва „голям страх”. Трябва да се потърси в медицинската литература”, завърши шеговито Емил Димитров.