Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла даде мнението си относно мача между ЦСКА и ЦСКА 1948, спечелен с лекота от "армейците" с 2:0.

Майкъла похвали Али Соу и Георги Йомов от победителите, но изрази възмущението си от действието на домакините да не изпишат името на гостите на информационното табло на стадион "Българска армия".

"Заслужена победа на ЦСКА! Али Соу беше разликата. Георги Йомов също се включи много добре, работи много и добре пасва на отбора. ЦСКА игра по-добре, беше по-класният тим, но нека не забравяме, че в ЦСКА 1948 играят само българи".

"ЦСКА 1948 беше по-слабият отбор, но се представи достойно. Лошо впечатление ми направи това с таблото, не е коректно. Не е нормално да играят два ЦСКА един срещу друг, но след като е допуснато това нещо, трябва да има уважение".

"След като БФС е допуснал да има такъв отбор, не можеш да го лишиш от име на таблото. Не знам кой е взел такова решение, но не е колегиално, не е редно да си ЦСКА и да правиш това нещо. Така се решили обаче, има си директори. Това е мое мнение, разбира се. Не си спомням досега такова нещо да се беше случвало на "Армията". 

"Не знам дали някога ще се стигне до обединение между двата клуба, но ЦСКА трябва да има един отбор. Този отбор е на "Армията" и е този, който е приет от феновете. Беше закупена емблемата, беше закупен автобус, това е. Трябва да има един ЦСКА", заяви бизнесменът пред Спортал.