Сериозен обрат може да настъпи в плановете на селекцията на ЦСКА, стана ясно вчера. Любимец на Бруно Акрапович може да се размине с Борисовата градина, гръмна акаунт в „Туитър“, който следи родното първенство. Според "Монитор" става въпрос за Диниш Алмейда.

„Черно-белите“ бяха категорични, че няма да го дадат без бой на „червените“ и това е напът да се сбъдне. Твърди се, че пловдивчани са по-близо до сделка с "Лудогорец" отколкото с „армейците“. 

„Орлите“ били готови да платят за него 200 000 евро, което ще задоволи „черно-белите“. Както е известно, Георги Иванов разкри, че „смърфовете“ трябва да делят парите с "Монако", който си е запазил процент от следващ трансфер на защитника. 

На „Армията“ пък се надяваха да го вземат без пари или срещу нищожна сума, защото отношенията му с Локо приключват през лятото, а няма индикации да поднови договора си. 

„Орлите“ също му били хвърлили око за заместник на Драгош Григоре и предложението от "Лаута" им дошло дюшеш. Босът на „смърфовете“ Христо Крушарски пък все още не може да преживее, че Акрапович се изниза по такъв начин от „Лаута“.