Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев заяви, че тимът може да се пребори за шампионската титла.

В интервю за "sportal.bg" Майкъла коментира ситуацията около стадион "Българска армия", както и призова хората от Левски да си гледат своя клуб.

"Иска ми се трофеите през тази година да отидат при "червените". Едно е обаче какво искаш, друго е реалността. Мисля, че ЦСКА може да се пребори за шампионската титла. Трябва да бием два пъти Лудогорец и сме готови. Купата на България изглежда по-лесна за взимане, в момента ЦСКА има най-добрия състав и най-добрия треньор. Сега е моментът!"

Бизнесменът сподели мнението си относно събитията в синия клуб.

"Левски през 2021 година може да се посъживи, влизайки в десетката. Някъде между пето и десето място ги виждам в класирането. Това, което се оплакват, че нямат пари, е само за пред феновете и хората. Разбира се, на Наско не му е толкова зле на "Герена". Ако беше толкова зле, той нямаше да седи там."

"Левски получават сериозни пари и от спонсори, и от трети лица. Кои са тези трети лица ли? Знаем ги всички кои са. Това са сериозни бизнесмени, на които трябва да са благодарни. Цяла година Левски получаваше добри пари от тях."

"От Левски не бива да коментират ЦСКА. Щом този отбор играе на "Армията" и феновете на ЦСКА го приемат, това е ЦСКА. Добро или лошо, това е. ЦСКА е с 18 точки пред Левски, да си гледат техните проблеми. С идването на Гриша Ганчев ЦСКА винаги ще се бори за шампион."

"Най-важното е да си построим стадион! След това ще ставаме шампиони подред. Сега клубът е на ход. Трябва да се намери голяма компания, на която да се сложи името в името на стадиона, както е "Арена Армеец" например. Дава някой 20 милиона за 10-годишен период и му се слага името. В цял свят го има това. Държавата, в лицето на премиера, ще ни даде още 20 милиона и сме готови. Както дадоха 40 милиона на Пловдив, така ще дадат и за софийските грандове."

"Всичко е готово за строежа, топката наистина е в краката на шефовете на ЦСКА. Няма проблем, няма да се отсече нито едно дърво в Борисовата градина. "Армията" е върху земята, която е дадена на ЦСКА. Няма никакъв проблем да се построи нов и модерен стадион. Когато имаш проект, всичко е узаконено, има разрешение от главния архитект на София арх. Здравков, от кмета г-жа Фандъкова, от министър Кралев, няма да има проблем."

"Остава финансовата част от клуба. Надявам се до две години до имаме нов стадион. Вече шест години ще станат, откакто Гриша Ганчев дойде в ЦСКА. Време е вече да направят инвестиция на "Армията", завърши Георги Илиев - Майкъла