Една от легендите на ЦСКА - Георги Денев, сподели положителните си впечатления от начина, по който изглежда любимият му клуб под ръководството на Бруно Акрапович.

Пред "Топспорт" емблематичното крило говори за развитието и цялостното подобряване на атмосферата на "Армията" в последните години.

"Това, което бях прогнозирал преди известно време, вече започва да се сбъдва. Виждаме, че ЦСКА играе все по-уверено във всяка линия от играта, под ръководството на Бруно Акрапович.

Защитата е от изключителна важност. Отборът не допуска голове, като очевидно това е един от акцентите, които поставя треньорът. Много е важно да се наблегне на тази част от играта, особено ако се търси солидност в отбраната в Европа, когато стане дума за международните мачове.

Дисциплината винаги е един от ключовете за развитието и "затягането" на един отбор. Всичко става по-ясно и всеки знае какво точно и кога трябва да направи. Още в началото Акрапович беше казал, че това ще бъде едно от нещата, на които ще разчита и така и стана.

Али Соу заигра по съвсем различен начин. Още нещо, което бяхме прогнозирали. Той имаше нужда от промяна и най-вече от правилната мотивация. По какъв начин я е постигнал треньорът, не мога да съм сигурен. Но е факт, че Соу е много различен, далеч по-успешен в атака и играе със самочувствие.

Йомов също го подпомага повече, създава му повече пространства и това е отлична новина за Соу, а и за самия отбор. Личи си по головете и резултатите.

Можем да станем шампиони. Крайно време е някой да сложи край на хегемонията на Лудогорец. Мисля си, че е възможно това да стане и този сезон. Няма вече такива първенства, където един отбор е по 8-9 години поредни шампион. Това трябва да се промени и ЦСКА може да донесе тази промяна.

Гриша Ганчев спаси клуба. Дойде в труден момент и пое сериозен ангажимент. Това, което той го направи, никой друг нямаше да го стори. Той е най-големият фен на ЦСКА.

Той си обича клуба и това е много важно. Защото не е като други, които имат ангажимент към отборите си. Истински цесекар е. И съм сигурен, че помага от сърце на всички на "Армията". Добре е и се надявам те да го оценяват, защото идването му беше най-доброто, което можеше да се случи на ЦСКА", заяви Георги Денев - Кучето.