Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович остана доволен от представянето на "червените" при победата с 4:0 над Струмска слава в контролна среща, играна в Панчарево. Той заяви, че "армейците" са изпълнили тактическите му оказания и добави, че пробния период на ганаеца Иса Худа ще продължи. Офанзивният халф започна тренировки с тима миналата седмица и се очаква да играе и в петъчната проверка с Пирин.

"Контролата беше след поредни трудни тренировки. Играхме, както искахме, както говорихме в съблекалнята. Да правим добра преса и това се получи през първото и второто полувреме, но продължаваме да работим. Няма да казвам от кой играч съм най-доволен. Целият отбор се постара добре, а аз винаги предпочитам отборът да ми изглежда добре, а не само един".

"Няма футболист, от когото да съм недоволен. Това, което правим на тренировка, се получи. Вкарахме хубави голове и се радвам. Худа има качества и трябва да му дадем време, тъй като е млад. Ще го погледаме още. Утре е свободен ден за играчите, а после отиваме на следващата фаза за работа. За феновете пожелавам всичко най-добро. Надявам се мерките да се махнат скоро и да ги виждаме по трибуните", каза Акрапович.