Юнус Санкаре не беше в състава на ЦСКА за вчерашната контрола с "Пирин". Французинът не фигурираше и сред резервите, като това стана броени дни, след като той проведе дълъг разговор с всички шефове на „червените“, пише "Мач Телеграф".

От него се очакваше да бъде перлата в селекцията на ЦСКА заради визитката му и опита в силни отбори от Лига 1 като ПСЖ, "Лил" и "Бордо". Юнус обаче не оправдава зосега доверието, като „червените“ още не са му намерили точния пост на терена. На всичкото отгоре, той показа рогата и на „Армията“, като си позволи при смени да не поздрави треньорите Стамен Белчев и Бруно Акрапович.

От ЦСКА обявиха неофициално, че Юнус Санкаре има „лични“ проблеми, които трябва да разреши в следващите дни. Подобни проблеми в семейството обаче имаше и Жюл Кейта, който вече 2 месеца е извън отбора и е твърде малко вероятно да се върне на „Армията“. Крилото е със статут на „желязна“ резерва и това едва ли ще се промени някога, при положение, че Акрапович не търпи никакви своеволия.

Освен всичко друго, не се знае в каква форма е Кейта и дали въобще е тренирал през това време. Той е под наем в ЦСКА от "Ланс" и няма никакви изгледи „червените“ да проявяват интерес за закупуването му, след като той на практика е изиграл мачове за отбора, които се броят на пръстите на едната ръка.