Джорди Кайседо вече е играч на ЦСКА. Това разкри мениджърът на нападателя Ернан Банато. По думите му сделката за Кайседо вече е финализирана, като футболистът е много щастлив от трансфера си на "Българска армия". Офанзивният играч идва от бразилския Витория.

"Затворихме сделката по преминаването на Джорди Кайседо в българския ЦСКА. Той е много щастлив от трансфера. Договорът е за наем за срок от 18 месеца, като в него има опция за откупуването му. Имаше няколко варианта Джорди да премине в тим от Еквадор, но той иска да играе в Европа", разкри Банато, цитиран от "Монитор".

Според бразилските медии ЦСКА ще плаща пълната заплата на футболиста, докато той е на „Българска армия“. Също така се твърди, че, ако "червените" решат да закупят играча, то ще трябва да платят около 1 милион долара.

До този момент той носеше фланелката на бразилския "Витория" (Баия), където в 44 мача е отбелязал 9 попадения. Така Кайседо се превръща в третия футболист от тази южноамериканска страна, който ще играе в родното първенство. Преди него това са сторили Мануел Мендоса "Левски" и Кевин Меркадо ЦСКА.