Георги Йомов и Адалберто Пеняранда ще бъдат основните изпълнители на дузпите в ЦСКА през пролетния дял от сезона. Именно на тях двамата в най-голяма степен е решил да залага Бруно Акрапович при отсъден наказателен удар за армейците до края на кампанията. 

През есента червените получиха право да изпълнят само една дузпа във всички 27 официални мача, които изиграха. Тя бе отсъдена срещу Левски чак в последния двубой на тима за 2020-а, но изстрелът на Тиаго от бялата точка бе спасен от Михайлов.

В зимните контроли за ЦСКА бяха отсъдени два 11-метрови удара, които бяха реализирани от Йомов и Пеняранда, съответно срещу Аланияспор II и Локомотив Сф. Особено показателен бе изборът на венецуелеца в проверката със столичните железничари на "Армията", когато на терена бе и Тиаго.

Отговорността обаче падна върху Адалберто, който сам си изработи дузпата в 7-ата минута и я превърна в гол. След Нова година дошлият от Уотфорд играч буквално е прероден и показа отлични качества на непривичния за него пост като вътрешен халф. Срещу Славия той ще бъде титуляр предвид кадровите проблеми с Юга и Жеферсон.