ЦСКА ще е финансово стабилен поне до лятото и до тогава няма да продава повече от играчите си. Това увери изпълнителният директор на клуба Пламен Марков.

"До лятото клубът ще функционира със същия екип, който е в момента. Никой няма да си тръгне преди края на сезона. Имаме този ангажимент от г-н Гриша Ганчев".

"Собствениците гарантират финансовата стабилност, няма да има финансови сътресения. Заплатите ще се получават в целия клуб. Това е важно. Утре ще се видя с отбора, за да кажа всичко на отбора. На този етап не съм си и помислял да си тръгна по-рано".

"Има хора, които искат ЦСКА да се срине. Не съм запознат с механизма и конспирациите, но трезвомислещите хора трябва да си дадат равносметка за свършеното през годините".

"Аз не съм бизнесмен, не мога да дам съвети, но мисля, че трансфери се правят навсякъде по света. Няма как да продадем всички играчи".

"Тогава ще останем без отбор, за тези, които имаме добра оферта, не виждам проблем да са продадени. Има оферти за много играчи, разгледани са от собствениците, за да не се стигне до трансфер, не са били подходящи", заяви Марков