Последният треньор, извел Левски до титлата - Емил Велев, коментира напечената ситуация от последните дни в ЦСКА. Собствениците на клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха, че се оттеглят и са готови да предоставят акциите.

Кокала предложи спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, да поеме "червените" от "Българска армия". "Феновете приеха Литекс на Гриша Ганчев, та няма да приемат цесекари", обоснова се Велев пред Спортал.

"Не вярвам Гриша Ганчев да си тръгне заради няколко фена. Смятам, че той има някакъв друг проблем, но трябва да го попитате него какъв е. Когато имам проблем, аз също не вдигам телефона и не давам изявления".

"Време е на "Армията" да дойде Цветомир Найденов. Така цесекарите ще получат обединение в оригинален вариант! Познавам братя Найденови - Цветомир и Боян, запалени цесекари са".

"Познавам и баща им, още от едно време. Даваше всичко за ЦСКА, много запален, явно е предал това и на своите синове. Потомствени цесекари са. Разбира се, че на "Армията" ще приемат Цветомир Найденов", добави Кокала.

Снимка: Lap.bg