Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е обещал да изплати премия от 10 хиляди лева на всеки футболист от отбора, ако "червените" победят Лудогорец в предстоящото  дерби за върха в първенството, съобщава Kotasport.

Сблъсъкът ще се играе в събота от 15.00 часа в Разград. Преди него домакините имат крехка преднина от 3 точки и босът на "червените" е решил да стимулира играчите на Бруно Акрапович. 

Новината им е била съобщена от сина на Гриша Ганчев – Даниел, който е влязъл в съблекалнята. Намеренията на Ганчев да стимулира допълнително своите футболисти преди гостуването на Лудогорец си противоречат с изявлението на бизнесмена от преди няколко дни, че оставя акциите в клуба и повече няма да се занимава с делата свързани с ЦСКА.

Интересното е, че последните 7 дербита между двата отбора завършиха наравно, от които в 5 мача не паднаха и голове. В исторически план ЦСКА има само един успех в Разград в шампионатен двубой. Той е от есента на 2017 г., когато гостите печелят с 2:1. В останалите случаи домакините имат 9 победи, ремитата са 3.

Снимка: Lap.bg