Генералният директор на румънския Виторул Кристиан Биволару направи признание, че в края на 2020-а година легендата на футбола в северната ни съседка Георге Хаджи е получил официална оферта от ЦСКА.

Това се е случило, след като българският тим загуби с 0:2 от ЧФР Клуж на старта от мачовете в групите на Лига Европа.

"През миналото лято имахме интересни разговори и предложения за Джика Хаджи. Особено отчетливо бе предложението от българския ЦСКА. Отборът им замени треньора си след първия мач срещу ЧФР Клуж и тогава получихме офертата, която обаче в крайна сметка не бе доразвита", каза Биволару пред Looksport.

Джика Хаджи е получил още няколко предложения, но ги е отказал, тъй като не е искал да сменя отбора по време на сезона. Легендата на футбола в Румъния е пожелал да се захване с ново предизвикателство от лятната пауза, за да може да ръководи пълноценно тренировъчния процес, както и да се организират всички трансфери.

"Хаджи иска дългосрочен проект, който да го мотивира с клуб с финансови облаги и да се съревновава с европейските клубни турнири. Джика много добре знае какво прави и иска да носи цялата отговорност, но за целта трябва да започне от самото начало работа в нов клуб", завърши генералният мениджър във Виторул.