Нападателят на ЦСКА Георги Йомов вкара два от головете за победата над Черно море. Той разкри, че е бил определен от Бруно Акрапович още преди мача да изпълни дузпа, ако има такава.

"Получи ни се играта, бяхме мобилизирани и сплотени, изпълнихме перфектно указанията на треньора. Това ни помогна да спечелим срещу Черно море.

Дузпата? По принцип аз съм написан да бия дузпите. Имам самочувствието да я изпълня. Бях сигурен в себе си, заложих топката и бих така както исках. По принцип треньорът е определил аз да стрелям - така и направих.

Партньорството ми с Кайседо? Жорди е доста по-масивен играч от Али Соу. Във въздуха е по-силен, мисля, че играе по-добре с глава. Той може да гардира добре топката. Има сходна игра с Али Соу, но е по-силов футболист.

Кой искам в следващия етап на турнира? Няма значение срещу кого ще се паднем. По-добре е да изтеглим по-лек отбор, но за купата всички мачове са трудни, защото нещата се решават в един двубой. Ние сме готови за всеки един съперник", заяви нападателят.