Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович също остана недоволен от съдията Валентин Железов по време на равенството 0:0 с Локомотив Пловдив в мач от 20-ия кръг на efbet Лига, игран в София. 

Спецът заяви, че не може да се дават нарушения на всеки 10 секунди игра и добави, че и двата отбора трябва да играят футбол, за да стане хубав двубой. Той визираше защитната формация на гостите.

"За да става топ-мач ти трябват два отбора. Днес ние играхме, а противникът не го правеше. Така нямаше как да се получи футболът. Ние винаги имаме шансове. Днес го направихме по-малко пъти, но пред нас имаше сериозна съпротива. Не успяхме да създадем много положения. Това е факт. На едната страна имаш 34 фаула, на другата 31... Трудно се получават така нещата. И Колина да е съдия, при толкова нарушения не става".

"Ние направихме всичко възможно, за да направим така, че двубоят да изглежда добре. На всеки 10 секунди като се свири фаул, няма как да стане хубав футбол и мач. Никога няма да имам нищо лошо спрямо Локомотив. С някои хора ще се уважавам винаги. С други пък съм приключил завинаги", заяви Акрапович.

Снимка: Lap.bg