Бившият директор на ЦСКА Милко Георгиев коментира ситуацията около легендите на "армейците" Димитър Пенев и Петър Жеков.

Както е известно, Пената и Жеката решиха да се впуснат в политиката и лицата им изгряха в листите на родна политическа партия.

Последва твърдения, че двамата са изгонени от стадион "Българска армия", но пък от ръководството на ЦСКА отрекоха за подобно нещо.

Ето какво написа Милко Георгиев на страницата си във "Фейсук":

"Каква поредна футболна драма се заформя пак у нас...

Два дни сайтове, на които им излязоха афти на езиците от облизване на определени части на тялото на единствения и неповторим Първи в родния футбол, тиражират поредните чутовни скандали в ЦСКА...

Видите ли, Жеков и Пенев били изгонени от стадиона! О, Боже, и настана потоп!

Ама хубаво му бутате микрофоните на Жеков в устата, но някой от сервилните дали се сети да зададе по един кратък въпрос на тънкообидните - хора, вие как точно попаднахте в листите? Осребрихте ли това участие? Каква полза на обществото ще допринесете като евентуални избраници? Не!!! Важно е да се знае, че тия гадни приближени до Ганчев изгониха легендите от стадиона! И забележете - не Ганчев, а приближени... Познавам един сервитьор, също приближен до Гришата, освен като е наливал на Жеката, да му е прошепнал нещо? Знам ли...

Иначе сериозно - на предишните избори Пламен Марков също беше част от някакви листи, пък не помня да са го гонили...

Но освен воля, не е лошо да има и малко усещане, защото "на лято" пак ще се наредят някои хора на стълбичката на самолета, нали?".