Словесните атаки между легендата Димитър Бербатов и президента на Славия Венцеслав Стефанов не стихват. Босът на "белите" отвърна на бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед и националния отбор, който вчера го размаза от критики и заяви, че сред хората, които нямат морал.

Бербатов каза още, че благодарение на неговите трансфери, в касите на ЦСКА и Пирин Благоевград са влезели големи суми. Именно за тези сега се захвана Стефанов.

"Това момче явно не разбира какво имам предвид. Не става дума за даването от един клуб на друг клуб. Това, че Байер и Тотнъм са дали пари на ЦСКА няма общо. В песента на Емил Димитров се пее да си дал на гладния, става дума за човещина, за доброта. Колко пъти в последните години Бербатов е бил на стадиона в Благоевград? На "Армията" колко пъти е ходил? Лесно е да слизаш от хеликоптера със Стоичков. Лични пари, лични пари - това питам! Какво е дал от своя джоб Митко? Това питам. На кого е помогнал лично като човек? Байер дал на ЦСКА - е, нормално, той от ЦСКА тръгна, остава да го вземат без пари. За човещината питам, ама явно той не го разбира. Първите седем годинки си казват думата...", каза Стефанов пред Спортал. 

Той се изказа остро и по адрес на Христо Порточанов.

"Прочетох и написаното от Порточанов... Боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже.... Искам да посъветвам Ичо да отиде на лекар и да се прегледа. Нищо чудно да кара някоя инфекция. За какъв Костинброд говори? Какво намеква? Смях! Ичо, иди на лекар! Явно имаш и проблеми с паметта, едни хора от Изпълкома си споменал, други - не. Нещо се е объркал явно. Думи нямам, ха-ха. Порточанов...", каза босът на най-стария столичен клуб.