Програмата на ЦСКА до края на редовния сезон крие много подводни камъни, пише „Мач Телеграф“.

Отборът на Бруно Акрапович има още 4 срещи преди началото на плейофите, както и два зверски сблъсъка с Лудогорец за Купата на България, от които до голяма степен ще зависи дали босненецът ще запази поста си и след лятото. Ако „червените“ отново останат без трофей, то договорът на Акропович, който изтича през лятото, просто няма да бъде подновен и ще се търси нов вдъхновител за отбора. Треньорът обаче все още не е казал последната си дума и очевидно залага всичко или почти всичко в любимия му турнир за Купата.

В шампионата обаче далеч не всичко ще бъде цветя и рози. Между сблъсъците с Лудогорец, ЦСКА приема Арда на „Армията“ и мачът изглежда с троен знак. „Червените“ ще са хвърлили много сили, а и ще играят с едно наум за реванша в Разград. Единствената добра новина е, че и Арда ще има сблъсък за Купата със Славия и поне футболистите на тима от Кърджали не би трябвало да са много по-свежи.

Следва гостуване на Царско село, което също не предвещава нищо лесно. На този стадион скоро не успя да победи Лудогорец, така че и тук се крие голяма неизвестност.

Домакинството с Монтана може да мине в графата „задължителни“, но първата част на сезона завършва с дерби с Левски. Публика почти сигурно няма да има, което ще бъде проблем и за двата отбора, но зарядът и мотивацията ще бъдат до краен предел.

Снимка: Lap.bg