Лидерът на агитката на ЦСКА Иван Велчев-Кюстендилеца също взе отношение по повод треньорската смяна при "армейците".

Както е известно червените уволниха Бруно Акрапович и назначиха Любослав Пенев начело на тима.

Ето какво написа "Кюстендилеца" в социалните мрежи:

"Нямам идея от какво е продиктувана смяната на Бруно Акрапович. Информацията, която имам, е тази, която има всеки от вас. Мога да кажа добре дошъл на Любослав Пенев! Човек, който много харесвам и подкрепям!".

"Благодарен съм на Бруно за професионализма, желанието и отношението към клуба. Динамо (Загреб) не е причина за освобождаването му. На обяд му се е обадил Стойчо и му е казал, че го освобождават".

"Не им допада на ръководството Бруно, в съблекалнята имаше почти бунт срещу него заради дисциплината. Към днешна дата Бруно нямаше никого зад гърба си в ЦСКА, освен феновете, които го харесват."

"Това не е нито първият, нито последният треньор на ЦСКА, който става жертва на самите футболисти на ЦСКА. Според мен смяната беше решена още преди 2 месеца и просто се чакаше удобния момент."

"За мен Любо е избран като вариант, за да не "пискаме" ние феновете на ЦСКА. Нека не забравяме ,че самия Любо Пенев стана жертва на играчите на отбора ни. Тогава едно каре португалци бяха решили ,че Любо не им допада, да се надяваме ,че от тогава до сега нещата са се променили в ЦСКА и всичко ще бъде на ниво".