Легендарният бивш треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира треньорската смяна на "Българска армия". Босненският специалист Бруно Акрапович беше освободен и на негово място се завръща Любослав Пенев, който води тима до май 2019 година. 

"В ЦСКА е така. Няма ли успехи, стават рокади. На "Армията" не чакат - това си е традиция за клуба. Явно през зимата нещо се случи. Тимът изглеждаше някак немощен след подготовката. Отборът нямаше лице и стил. В някои мачове дори не създаде голово положение. От една страна, не е добре, че се прави рокада, но от друга, съм доволен и радостен, че точно Любо Пенев застава начело на тима. 

Човек, който е преминал през всички етапи в ЦСКА още от детските си години, като аз съм първият му треньор в юношеския период, после и при мъжете съм работил малко с него и го познавам. 

Дали е подходящ момент за треньорска смяна? Титлата е ясна, но идват полуфиналите за Купата. Футболистите трябва да се постреснат. Хубаво е да се помисли за дългосрочен договор на Любо Пенев - да си подготви отбора, селекцията и да атакува първото място от новия сезон", коментира пред "Тема Спорт" Паро, който счита, че две години е добър срок за евентуален контракт на Пенев.