Треньорът на Етър Велико Търново Александър Томаш за втори път в рамките на няколко месеца се размина с треньорския пост в ЦCКA. 

Специалистът е получил обаждане през уикенда, чрез което е бил поканен на среща, но е обяснил, че в момента е под карантина, тъй като е дал положителен тест за COVID-19. 

Така до реални преговори с него не се е стигнало. По този начин треньорът, който записа много добри резултати начело на Верея, Берое и Етър, за втори път се разминава с възможността да поеме ЦСКА. 

Той е получил обаждане и през есента след раздялата на „червените“ със Стамен Белчев, когато за треньорския мостик усилено се спрягаше името на Златомир Загорчич. 

Тогава ръководството на клуба реши да гласува доверие временно на триото Дани Моралес, Красимир Чомаков и Добри Митов, а впоследствие бе привлечен Бруно Акрапович.

"Чувствам се много по-добре. Нямам никакви симптоми вече, но ще трябва да изчакам да ми свърши карантината. Не мога да коментирам нищо около ситуацията в ЦСКА. В момента аз имам работа в Етър, а ЦСКА има треньор. Не е коректно да казвам каквото и да е по темата", обяви пред "Тема Спорт" Александър Томаш.