Въпросителните пред старши треньора на ЦСКА Любослав Пенев преди мача с Лудогорец за Купата на България почти отпаднаха. Ел Голеадор е наясно  10 от 11-те футболисти, които ще започнат от първата минута.

Дебютът на наставника при четвъртия му престой на "Армията" ще мине под знака на схемата 4-1-4-1. На върха на атаката, както се очакваше, ще бъде Жорди Кайседо, а зад него ще играят Тиаго и Георги Йомов. По десния фланг Пенев ще заложи на Джером Синклер, а отляво ще атакува Енрике Рафаел. Съществува малък вариант в последния момента специалистът да потърси изненада с пускането в игра на Жул Кейта за сметка на бразилеца. 

В роляната на дефанзивен халф ще оперира Амос Юга. В сърцето на ариегарда Пенев ще се довери на нидерландската двойка бранители Мено Кох и Юрген Матей. Отляво ще действа Брадли Мазику. Единствената въпросителна преди мача е свързана с дясния защитник. На този етап шансовете на Тибо Вион и Иван Турицов са изравнени. 

В групата за мача едва ли ще попаднат младите Мартин Смоленски и Александър Бучков. Вчера те бяха пратени да тренират с родените през 2003 година.