Отборът на ЦСКА е глобен с 1000 лева по решение на Дисциплинарната комисия на БФС след първия полуфинал за Купата на България срещу Лудогорец, който се игра на стадион "Българска Армия". 

"За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26 от ДП /2020/2021/ – ДК наказва ПФК "ЦСКА-София" гр. София  с имуществена санкция в размер на 1000 лева", се казва в решението на Дисциплинарната комисия.  

Футболистът на Лудогорец Бърнар Текпетей пък получи сурово наказание от Дисциплинарната комисия към БФС след първия полуфинал за Купата на България срещу ЦСКА на стадион „Българска Армия“.

В 60-ата минута Бърнар Текпетей получи втори жълт картон за нарушение срещу Синклер и бе изгонен от игра. За червения картон футболистът на Лудогорец е наказан с лишаване от състезателни права за една среща и глоба в размер на 300 лева.

Текптей допълнително е наказан с още един мач и глобен с 1000 лева, което означава, че ще пропусне полуфиналния мач реванш за купата в Разград.

„По доклад за обида, на основание чл.22, ал.2, б. Й, колонка 4  от ДП /2020/2021/ – ДК наказва Бернард Текпетей – състезател на ПФК „Лудогорец“ гр. Разград със спиране на състезателни права за 1 среща и глоба в размер на 1000 лева“, се казва в решението на Дисциплинарната комисия.