В началото на сезона Тиаго Родригес влезе завинаги в митологията на ЦСКА с двата си решителни гола за обрата 3:1 над Базел на „Санкт Якоб Парк“, с които на практика сам класира червените в групите на Лига Европа. Португалецът кара четвъртия си сезон на „Армията“ и определено е доказал, че може да бъде играч за големите мачове.

До онзи ден обаче иберийският халф не беше отбелязвал гол срещу Лудогорец, пише „Тема спорт“. Стори го в първия полуфинал в София, макар че ЦСКА не успя да удържи победата. Така Тиаго попълни колекцията си от попадения за тима. В дербито срещу Левски той се е разписвал 3 пъти – два пъти бележи при 2:2 през есента на 2017-а, както и веднъж при 2:0 през пролетта на 2019-а.

В евротурнирите има общо 5 гола, като за двата срещу Базел вече споменахме. В последния двубой от груповата фаза Тиаго наказа и италианския гранд Рома, а армейците спечелиха с 3:1 на Националния стадион. Така срещу разградчани той затвори цикъла. Общо халфът има 33 попадения в 145 мача за ЦСКА във всички турнири.

Снимка: Lap.bg