„Мога да потвърдя, че работя отскоро в ЦСКА и съм административен директор в клуба. Мога да помогна с опит и знания“, коментира назначението си пред „Мач Телеграф“ доскорошния президент на "Пирин" Ива Уорън. „Нека не разкривам засега как е станало назначението ми. Смятам, че това е работа на ЦСКА“, допълни Уорън.

От клуба излязоха и с официално становище. „Изключително съм щастлива да съм част от най-великия футболен отбор в България. Ще дам всичко за цялостното развитие на клуба. Избрах ЦСКА, защото вярвам в идеята. Благодаря за предоставената възможност“, каза тя пред сайта.

„Смятам, че всеки голям клуб в България, който има амбиции, трябва да развива женския футбол“, отговори тя на наш въпрос дали ЦСКА ще създаде скоро женски отбор.

Имената на Ива Уорън и съпруга й Греъм нашумяха, когато двамата взеха властта в "Пирин" (Благоевград) и доведоха за мениджър Уорън Фийни. „Футболът е част от живота ми. Баща ми Димитър Дацев е бивш футболист на "Пирин" и "Ботев". След това беше в Санкт Петербург. Аз и Греъм сме от 18 години заедно. Първо по футбола ме запали баща ми, а след това и съпругът ми“, разкри пред Дарик радио преди месец и половина Ива Уорън. „Дани Ганчев е готов да поеме ЦСКА като собственик. Той е изключително интелигентен. С Алан Пардю разговарях преди контролата между "Пирин" и ЦСКА. Според мен той е най-известният човек, стъпвал на стадион „Христо Ботев“, каза тогава за контактите си с важните фигури на „Армията“ Ива Дацева-Уорън.