Официалният сайт на Христо Стоичков – 8hristo.com е блокирал на няколко пъти заради убийствен трафик в неделя вечерта.

При гостуването си в „Забраненото шоу на Рачков“ Камата довери за новата си колекция H8S и думите му провокираха над 15 хиляди влизания в секунда, които са довели до блокаж на онлайн магазина на няколко пъти.

По официални резултати  шоуто по Нова е достигнало убийствения показател - дял 40 на частта със Стоичков, пише "Труд". Това означава, че почти всеки втори пред телевизора в дадения времеви пояс е гледал гостуването на Кавалера на „Златната топка“.

Сценаристите на шоуто излязоха с чест от „гафа с тиретата и ЦСКА“ от предишно предаване, като дадоха свободна изява на Стоичков за оригинална лекция по темата.

Голмайсторът на Мондиал` 94 дари Рачков с фланелка от мача, в който единствено игра с №4 при „червените“. През есента на 1989-а Камата вкара 4 гола във вечното дерби срещу "Левски" и следващата пролет демонстративно излезе с четворката на гърба си.

На трофейната фланелка отпред бяха добавени само минутите и тире срещу голмайстора Стоичков, реализирал попаденията за по-малко от половин час. В края на програмата Рачков също изненада Стоичков. На сцената излязоха дъщерите му Михаела и Христина, водещи за ръка внучката му Миа. 

"Няма "Златна обувка", няма "Златна топка" - тя е на първо място!", почти се просълзи Камата и прегърна най-малката си принцеса.

Стоичков говори лаконично за кризата във футбола ни: "Предупредих ги  още преди десет години какво ще се случи. Потънахме на дъното. От четвърти в света – сега сме четвърти в квалификационната група. Предрекох също, че „качулки“ ще влязат в БФС и те влязоха. Сега да се оправят… Аз вече съм далече."