Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев вече работи по лятната селекция на червените, пише "Тема спорт". 

Ел Голеадор вече е набелязал няколко играчи и ги обсъжда с ръководството, като приоритет за момента  се очертава привличането на нападател. За позицията на върха на атаката фаворит на армейците е чуждестранен таран, играл за испански клубове и в шампионата на Нидерландия.

В момента ЦСКА разполага с двама чисти нападатели - Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс.. В Борисовата градина предстои да се завърне и преодстъпеният в Нефтчи Баку Ахмед Ахмедов. ТОй беше даден под наем до лятото в азербайджанския клуб, но черно-белите нямат намерение да активират калузата за откупуването му и Мечо ще си дойде на "Армията", но е твърде вероятно да не остане в тима. 

ЦСКА ще търси други решения, за да засили головата си мощ, докато кариерата на Ахмедов ще има различно продължение. Няколко играчи от бългсрското първенство също са в полезрението на ЦСКА. Става въпрос за дутболист от бившия клуб на Ел Голеадор - Царско село, както и от Берое и Ботев (Пд). Твърдо в ЦСКА през следващия сезон остава Мартин Смоленски, който ще получава все повече шансове за изява  и подбно на Валентин Антов постепенно ще бъде интегриран в тима.