Капитанът на ЦСКА Петър Занев и крилото Греъм Кери все още нямат предложения за нови договори от клуба, пише "Тема Спорт". Контрактите на двамата изтичат след края на сезона.

Шефовете на червените са преценили първо да мине финалът за купата с Арда на 19 май и дотогава не искат да разконцентрират никой от играчите с преговори за преподписване.

Миналото лято Занев парафира за още един сезон, а евентуално удължаване би било отново за 1 година. През октомври опитният защитник ще навърши 36. През кампанията той има 21 мача във всички турнири, представяйки се стабилно, но през този месец допусна колебания.

При грешните стъпки с Арда (1:1) и Царско село (1:2) той направи дузпи за съперника, а срещу Царете получи и червен картон. След изтърпяното наказание пък Занев не попадна в групата за дербито с Левски.

Греъм Кери, който през месец май ще навърши 32 години, се представя сравнително добре в последните срещи, било то като ляв бек или крило. Бе титуляр срещу сините, вкара и първия си гол за сезона - на Монтана при 6:0. Доскоро той бе смятан за сигурен напускащ през лятото, но не е изключено да получи предложение за удължаване на контракта си с още един сезон.