ЦСКА 1948  приема днес ЦСКА от 20.00 часа на стадион "Васил Левски". Шефовете на новаците обаче се заканиха да бойкотират мача.

Причаната е, че в лагера на домакините има 11 футболисти заразени с коронавирус и са под карантина. Наред с това с коронавирус са и хора от треньорския щаб. 

Въпреки заканите си, че няма да се явят на мача, от ЦСКА 1948 пуснаха скъпи билети за фенове на "армейците" - от 20 и 35 лева. Пропуски за привържениците на новаците не бе съобщено да се продават.

В ЦСКА се готвят на пълни обороти за сблъсъка. Тимът стигна до трудна победа с 1:0 над Арда в понеделник, а сега иска да запише по-убедителен успех. 

Наставникът Любослав Пенев със сигурност ще направи промени по своя състав. Очаква се титуляр да бъде Брадли Мазику, който доскоро лекуваше травма. Кери и Синклеър може да се появят в титулярния състав за сметка на Енрике и Йомов.

Ако от ЦСКА 1948 решат все пак да се явят на срещата, то ще разчитат на доста юноши. От клуба така и не обявиха кои са заразените с коронавирус играчи, но и не са длъжни да го правят.

При неявяване новаците ще бъдат наказани със служебна загуба 0:3, а от актива на отбора ще бъдат извадени три точки. Освен това новаците ще платят и глоба от 5000 лева.