Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев, не може да приеме хегемонията на Лудогорец в българския футбол. Както е известно, през уикенда "орлите" триумфираха със своята десета поредна титла.

"Не мога да приема десет години Лудогорец да ни показва как се прави отбор и как се става първи. Това е несериозно за ЦСКА, а и за Левски. В Разград са на много професионално ниво, а ние сме на стари спомени и лаври. 

Мачът с ЦСКА 1948, който не се състоя ли? Професионално казано, трябва да се гледа еднакво. Щом е записано, че трябва да бъде отложен мачът, то нека го отложат - и този. Щом отложиха с Локомотив (Пд), същото трябва да стане и с този, и със следващия - независимо кой играе. ЦСКА има прекрасен треньор. Да победят Лудогорец заради страхотните фенове, а и за Джеки - истинска легенда", сподели Майкъла пред "Тема Спорт".

"Преди време като реконструирахме VIP ложата, бях отделил да има място за всеки играч, който е печелил титлата с ЦСКА с 50% изиграни мачове през дадения сезон. Да го има името му, да получи напитка и кетъринг безплатно. Сега ги няма тези неща. Махнати от историята са Спас Джевизов, Ради Здравков - великолепни футболисти. 

Историята не може да се дели, уважавайте я. Апел към ръководството. Поканете на стадиона всички, които са били шампиони. Любо Пенев, когато не е на работа, не е стъпвал. Ицо Стоичков също. Всички тези хора трябва да имат място горе в ложата - на седалката да пише "Спас Джевизов", "Ради Здравков", "Пламен Марков". 

Стойчо каза, че не ходи, за да не създава напрежение, но напиши на стола "Стойчо Младенов" и той ще знае, че горе има място, когато прецени да дойде. Мето Томанов бил в Лудогорец, но чакай малко - той е три пъти шампион с ЦСКА. Нека всички ги има. Цецо Йончев също, макар да е в Америка. Трябва да уважаваме тези ветерани. 

Единствено Пламен Марков ни събира. На три месеца да се поканят всички на обяд - не е проблем да го платим, аз ще го поема, няма проблем, но да са там на стадиона, те са историята", заяви още Георги Илиев.