Изпълнителният директор на Пирин Благоевград - Таско Тасков, коментира ситуацията около капитана на ЦСКА Петър Занев, който е спряган за ново попълнение в отбора на "орлетата".

"Честитя на всички фенове на Пирин класирането в Първа лига. Надявам се, че там ще постигнем също толкова добри резултати, колкото и във Втора. Надявам се, че няма да бъдем "асансьор", а ще бъдем фактор в първенството. Работим да се представим достойно", сподели Тасков пред "Котаспорт".

"В края на седмицата очакваме собственика на Пирин да пристигне в Благоевград. След тази седмица ще има повече яснота за евентуални структурни промени, но според мен на 99% всичко ще се запази както досега. Няма да има гръмки новини."

"До ден днешен Пирин не се е разбрал с нито един нов състезател. Не е и подписан договор с нито един нов футболист. До този момент няма и освободени. Всичко са само спекулации. Чакаме собственика, за да определим и бюджета, с който Пирин ще разполага. Очакваме помощ от Община Благоевград и местния бизнес.

Има малко погрешна представа за Пирин, че има там един в Америка, който си дава парите и всичко е цветя и рози. Не е точно така. Ежедневно се борим с нещата, за да имаме по-голяма финансова стабилност и сигурност. За трансфери и финанси, може би другата седмица ще има повече яснота", допълни шефът на благоевградчани.