ЦСКА ще изпрати златни медали на всички футболисти и треньори, които имат участие в спечелената преди няколко дни купа на България, въпреки че повечето от тях вече не са част от клуба. Ето какво написаха "червените" на сайта си.

"Армейци,

Триумфът със спечелването на Купата на България стана благодарение на неуморната и всеотдайна работа на всички, обичащи и дали най-доброто от себе си за успеха на нашия клуб. Освен на ръководството, щаба, отбора и великата публика, искаме да изразим нашата благодарност и уважение към още няколко личности, треньори и състезатели, взели участие в изграждането на тима и спомогнали за постигане на така желаната цел през изминалия сезон.

Към различни краища на България и света след почивните дни ще отпътуват куриерски пратки със златен медал от награждаването и специалната фланелка от финала, увековечаващи 21-ия ни национален трофей.

Заслужени отличия ще получат бившите ни наставници Бруно Акрапович и Стамен Белчев, както и хората от техните щабове - Бранко Окич, Красимир Чомаков, Даниел Моралес, Владислав Януш и Ивайло Иванов.

Пред тв-екраните и телефоните в Болоня, Ростов, Баку, Уотфорд, остров Мадейра и Атина ни стискаха палци още и футболистите Валентин Антов, Али Соу, Ахмед Ахмедов, Адалберто Пеняранда, Стефано Белтраме и Юнус Санхаре, всеки от които също имаше своя принос в победоносния ни марш към Купата.

И разбира се, изказваме огромна признателност към легендата Христо Стоичков за вярата в нас и огромната и сърдечна мотивационна подкрепа от Маями.

ЦСКА е велик, когато всички заедно воюват за армейската кауза!

Благодарим!", написаха от клуба.