Бившият треньор на ЦСКА - Миодраг Йешич говори пред колегите от "Тема Спорт", в което коментира последното ново попълнение на "червените" - Хамза Чатакович.

Сърбинът дава път на офанзивния състезател в мъжкия футбол, когато е треньор на Сараево. Ето какво каза по тази и още теми, свързани с "армейците":

"Чатакович беше при мен като юноша в Сараево. Аз го взех от юношеските формации в първия отбор, както и в ЦСКА взех Иван Иванов и други млади момчета преди години. Помня го като добро момче, със здрав характер като човек и страхотни качества като футболист. Мисля, че ще се представи добре в България. Няма причини да не го направи.

Има страхотен ляв крак, отличен шут. Усеща много добре играта и има завършен пас. Вкарва и голове. Има доста качества и при Любо може да заиграе още по-добре.

След отстраняването на Лудогорец всички очакваха Любо да изведе отбора до Купата и го направи. Но ЦСКА дълги години е без титла и трябва по най-бързия начин да стане шампион. Купата не може да замести никога титлата. Смятам, че през новия сезон тимът най-сетне ще прекъсне доминацията на Лудогорец.

Бруно Акрапович? Той направи силни постижения с Локо (Пд). В ЦСКА не постигна нещо екстремно голямо. Не вдигна отбора на по-високо ниво, но не е имало спад. Стабилизира резултатите, но това е твърде малко, не направи голяма разлика."