Босът на Царско село Стойне Манолов обяви, че ще изчака до утре да научи решението на ЦСКА за преотстъпването на Митко Митков и Мартин Смолен­ски.

“Не крия, че проявяваме интерес към тези двама футболисти и преди някол­ко дни заявих, че съм провел разговор с ръководството на ЦСКА. Искаме да привле­чем Митков и Смоленски под наем за една година".

"При нас те ще получат повече шансове и игрови минути, отколкото на “Ар­мията”. Ако се възползват от тях, ще е добре, но ако не успеят, то значи, че и в ЦСКА няма да могат”, заявява Манолов пред „Тема Спорт“.

“Ние не можем да чака­ме безкрайно, защото съ­що искаме да си направим сметките и да действаме по нашата селекция. Ще изчакам до понеделник да разбера какво е решение­то на червените и ако ня­ма положителен отговор или ако няма никакъв отговор, ние ще започнем да търсим други състезатели за тези позиции".

"Лично мо­ето мнение е, че Царско се­ло е най-добрата опция за Митков и Смоленски, защо­то ще бъдат постоянно пред очите на треньор­ския щаб на ЦСКА и дори могат да ги следят по време на тренировъчния про­цес. От други футболисти на ЦСКА не се интересува­ме. Искаме само тези два­мата”, допълни бизнесменът.