Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира днешното представяне на новия генерален спонсор на клуба - бетинг компанията Winbet. 

"След като сме тук, се надявам като треньор да има повече инвестиции в клуба. Това е важно. Всички се радваме, че една богата компания проявява интерес към клуба. Това е знак", сподели Пенев.

"Димитър Бербатов? Не знам за какво става въпрос. Ние не стъпваме на "Армията", а тренираме на Панчарево. Не знам какво ви кара да мислите, че има някакво неспокойствие при нас", добави специалистът.

В същото време маркетинг мениджърът на бетинг компанията Десислава Колева-Иванова заяви, че компанията за залози няма намерение да влиза в управлението на "червените". 

"Параметрите по договора са конфиденциални, естествено. Те остават за двете страни. Продължаването на договора между Winbet и ЦСКА за пет години говори за професионално сътрудничество. Щастливи сме, че ЦСКА има желание да работи с нас, за нас е удоволствие. 

Успех им желаем, стискаме им палци. Ние сме рекламодател, нямаме желание да влизаме в различна конфигурации в спортни клубове, договорът с ЦСКА е договор за реклама. Дали ще спонсорираме школата на ЦСКА? Ние сме компания, която се занимава с хазарт и това не е възможно", добави Десислава Колева-Иванова.