Бившият халф на ЦСКА Ивайло Киров направи любопитен коментар пред колегите от Топспорт за последните събития случили се на "Армията". Иво изрази възмущението си от действията на феновете срещу Стойчо Стоилов след мача с Лиепая. 

"Това е недопустимо! Нямам думи да изкажа колко съм възмутен и огорчен. В това ли искат да превърнат ЦСКА - скандали, псувни, физическа саморазправа? За кои се мислят тези така наречени ултраси? ЦСКА не са "Животните", а нормалните фенове. И ние - хората, които дадохме много на отбора, които писахме историята му".

"Поведението на тези хора е позорно! Цял свят ще ни укорява и ще гледа с лошо око на ЦСКА. И изпратили футболистите с маймунски звуци. После искат да идват добри играчи. Как някой да дойде, когато види и чуе как се държат тези ултраси към футболистите?!"

"Крайно време е да се спре с тези безумия и да се върнем към нормалността. Няма отбор, който само да побеждава. И да не ми говорят, че го правят от любов към ЦСКА. Това не е любов, а грозна омраза. Подкрепям Стойчо Стоилов и ще му го кажа лично".

"Дано вече на Гриша Ганчев наистина не му писне от глупости и не си тръгне. Да ги видим тогава тези фенове как ще събират пари да издържат професионален клуб. Да се осъзнаят малко. Хората ги е страх да ходят на мачове заради такива типове", коментира разпалено Киров.