Кризата с контузени футболисти в ЦСКА продължава. Днес от клуба обявиха, че нападателят Радослав Живков ще бъде извън строя и ще трябва да се възстановява един месец. "Армейците" допълниха, че в началото на следващата седмица треньорският щаб начело със Стойчо Младенов ще реши кой ще заеме мястото на младока в картотекирането на тима за Лигата на конференциите.

Ето съобщението от сайта на "червените":

"Aрмейци,

Младият нападател Радослав Живков ще бъде извън строя в следващия един месец. Това стана ясно след направения ядрено-магнитен резонанс, който установи стрес фрактура на един от прешлените в лумбалния дял на кръста. До хирургическа интервенция няма да се стига, но задължително трябва пълна почивка в следващите 4 седмици до зарастване на увредения прешлен.

Заради контузията таранът ще отпадне от групата за предстоящите сблъсъци с хърватския Осиек. В началото на следващата седмица от треньорския щаб ще преценят кой от другите лекуващи травми има реален шанс да се възстанови и да заеме мястото на Живков в каротекирането на тима за Лигата на конференциите".