Емблемата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков е изключително доволен от раздялата на клуба със Стойчо Стоилов и Любослав Пенев и завръщането на Стойчо Младенов.

Припомняме, че именно Камата бе първият поздравил новия старши треньор на армейците след назначението му в началото на миналата седмица, пише „Тема спорт“.

Както е известно, тих конфликт между Стоичков и Любо Пенев тлее от май 2016-а насам, когато Ел Голеадор не откликна на поканата за 50-годишния юбилей на бившия си съотборник на „Васил Левски“.

Неразбирателството между легендарната осмица и Стойчо Стоилов пък датира отдавна. За това потвърди именно Стоичков с публикация в Instagram преди година.

„Разбрах, че един човек говорил за мен. Изгоних същия индивид от съблекалнята на Литекс преди много години. С това затворих и вратата му към мен. Той е един пробит долар, погубил десетки кариери на футболисти и треньори“, написа тогава носителят на „Златната топка“.

„Извоювал съм си правото да казвам нещата честно и това, което ми е на сърцето, а той е един анонимник с пост. ЦСКА и феновете ще го запомнят с това, че на всички стадиони искат да го бият. Но времето му изтича“, предрече Камата през юли 2020-а.

Снимка: БГНЕС