Съветникът на акционерите на ЦСКА по футболните въпроси Алън Пардю все още не е присъствал на тренировки на "червените" под ръководството на Стойчо Младенов. 

Наставникът води за пръв път занимание на столичани миналия понеделник, а до вторник вечер бившият мениджър на Кристъл Палас и Нюкасъл така и не бе посетил тренировка на тима.

Британецът никога не е бил редовен гост на отбора, но досега винаги се появяваше на някое от първите занимания на новоназначените треньори.

За разлика от Пардю, финансовият директор Трифон Попов не пропуска тренировка след настъпилите рокади по горните етажи на клуба през изминалата седмица. Той пътува с делегацията на ЦСКА за гостуването на Лиепая в Латвия, а ще лети с отбора и за Хърватия идната сряда. Той наблюдава всяка една тренировка.

От вчера футболистите на "червените" са в лагерна обстановка. Те са се събрали в клубната тренировъчна база, където са обядвали заедно, след което са имали няколко часа за отдих. След проведената вечерна тренировка са се прибрали по стаите си в Панчарево, където са преспали преди днешния важен двубой с Осиек, пише "Тема Спорт".