ЦСКА няма да може да разчита на нови попълнения дори и при влизане на отбора в групите на Лигата на конференциите.

Отборът има огромни кадрови проблеми заради контузиите на основни играчи и се смяташе, че новият треньорски щаб ще получи картбланш да привлече двама или трима нови футболисти още за мачовете с Осиек или при влизането в групите.

Все пак надеждите на „Армията“ са, че поне част от контузените футболисти ще могат да се върнат в строя.

В момента отборът има огромни проблеми в почти всички линии, като най-тежко е положението на върха на атаката, където при травма на Жорди Кайседо няма никаква алтернатива, пише „Мач Телеграф“ и допълва, че Стойчо Младенов ще замине с осакатен отбор и за реванша в Хърватия.

Екзекутора не може да разчита на Федерико Варела, Йоан Бай, Мено Кох, Тибо Вион, Радослав Живков и още няколко от своите футболисти. Последният удар бе с Бай, който се контузи на загрявката преди двубоя с Осиек.

В групата за „Градски врът“ ще попаднат отново играчи като Митко Митков, Асен Дончев, Християн Петров, Георги Чорбаджийски и Павел Жабов.

Отборът бе тотално осакатен заради лошия начин на подготовка. В социалните мрежи изтекоха записи, на които испанският кондиционен треньор в щаба на Любо Пенев - Пабло Караско Гомес, кара играчите да вдигат щанги с тегло 220 килограма.