Треньорът на "Виктория" Пилзен Михал Билек вече се е изправял срещу Стойчо Младенов, пише "Монитор". На 29 февруари миналата година Билек води шампиона на Казахстан – "Астана" и играе мач за Суперкупата на Казахстан срещу "Кайсар", където треньор е Екзекутора.

"Астана" бие 1:0, а единственото попадение е реализирано с глава от настоящия нападател на "Лудогорец" Пиерос Сотириу. За бившия тим на Станимир Стоилов, който е със седемкратно по-голям бюджет от "Кайсар", играе и друг настоящ футболист на „орлите“ - Дорин Ротариу. Румънецът обаче влиза като резерва в мача за Суперкупата.

През сезон 2016/17 "Виктория" Пилзен бе екзекутиран от разградчани в плейофа за влизане в Шампионската лига. "Лудогорец" победи 2:0 в първия мач и завърши 2:2 в реванша. Четирима от настоящия тим на "Виктория" са били в състава и по време на срещите с разградчани. Само двама от тях обаче са играли в двубоя. Това са Лукаш Хейда и Ян Копич, които имат по 180 минути в двете срещи. Копич има и асистенция, а Хейда в момента е контузен и вероятно ще пропусне двубоите с „червените“. Радим Резник и Михал Хлавати са другите двама, били в Пилзен и преди четири години.