Носителят на купата на България ЦСКА отпътува за Чехия, където утре излиза срещу Виктория Пилзен в първи плейоф за влизане в груповата фаза на Лига на конференциите. Ето какво сподели на отпътуване треньорът на "червените" Стойчо Младенов. 

"Разузнали сме противника, има детайли, които са впечатляващи като качество. Много балансиран отбор. Надявам се да им противодействаме, а и в офанзивен план да действаме и да нанесем кинжален удар. Имаме способността и качествата да отбележим гол, а защо не и да победим". 

"Знаем евентуалния състав на Виктория, както и те за нас. Няма тайни между двата отбора. Ние с треньора им пък се познаваме и няма с какво да се изненадаме. Познавам сегашния отбор на Виктория Пилзен. Знаем чешкият футбол на какво ниво е".

"Те са много агресивен и стойностен отбор, няма какво да се лъжем. Към всеки противник се отнасяме с нужното уважение. Знаем силните им страни, много са добри в нападение, при статичните положения. Надявам се да им противодействаме правилно и да извлечем максимума от този мач", заяви Младенов. 

"Тибо Вион е с нас. За съжаление, нещата при Мено Кох са зле - отива на операция. Варела продължава да се възстановява. Томас Лам още не е готов и на нивото, на което го искаме".

"Направили сме програма за него. За септември месец ще е готов наравно с Варела и ще можем да разчитаме на 100% на двамата", добави треньорът.