Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо ядосан след разгромното 1:5 от Рома в първа среща от групите на Лига на конференциите.

„Изключителен треньор и отбор притежават Рома. Знаем срещу кого излизаме. Голяма част от мача успяхме да се противопоставим. В някои възлови моменти дадохме контрола върху мача. Двата гола през първото полувреме им дадоха предимство“, започна Младенов.

„Направихме всичко възможно, за да се противопоставим. Опитахме се да създадем ситуации, които да отбележим гол. Голът на Кери ни даде предимство. При изгонването на Яник ситуацията стана още по-тежка. За съжаление губим още един важен състезател от нашия отбор“.

„Емоцията след мача не е приятна, но беше приятно да се видим с Жозе Моуриньо. Надявам се да бъдем коренно променени за следващите мачове. Като резултат, резултатът е тежък. Резултатът е нереален. Това ми каза и Жозе Моуриньо след мача“.

„100 милиона са похарчили за определени състезатели. Парите не играят на терена. Ние това се опитахме да докажем на терена, но нещата не се получиха“, добави Стойчо Младенов.