Бившият наставник на ЦСКА - Георги Василев коментира представянето на тима срещу Рома в двубоя от Лига на конференциите. "Армейците" допуснаха поражение с 1:5. Ето какво е мнението на Гочето:

"ЦСКА замина за Рим изпълнен с настроение и оптимизъм. Имаше предпоставки за това. "Армейците" се представят силно в Европа, а през миналата кампания взеха равенство на "Олимпико" и победиха в София. След идването на Моуриньо и провеждането на лятната селекция обаче "вълците" са съвсем различен и много по-опитен отбор.

Двубоят тръгна по прекрасен начин за ЦСКА. Ново страхотно попадение на безспорно най-силния играч през тази кампания Греъм Кери. Постепенно обаче все повече си личеше, че "армейците" изпитват проблеми в центъра на терена. И това е съвсем логично. Юга и Жеферсон дават голяма стабилност в предмостието на отбраната и отсъствието и на двамата нямаше как да не се усети. В дефанзивен план "червените" бяха подредени като мозайка - те излязоха в по-експериментален състав от съперника и това натежа.

Рома разполага с футболисти, които рядко биха пропуснали да се възползва от проблемите на опонента. Разликата в класите си каза думата и се стигна до този голям резултат. В игрово отношение ЦСКА няма от какво да се срамува и не бива да се драматизира след този резултат. Добре е, че още утре на "армейците" им предстои мач във вътрешното първенство и фокусът веднага трябва да се насочи натам", заяви Василев пред "Тема Спорт".