Привлеченият от Славия нападател Калоян Кръстев ще стартира за пръв път като титуляр на стадион "Българска армия" в днешния двубой срещу Хебър, пише "Тема спорт". 

Таранът започна от първата минута срещу Рома на "Олимпико", а преди това влезе като резерва в последните минути на домакинството срещу бившия си клуб. Остана на пейката в последния шампионатен мач срещу Ботев Враца. 

Под Околчица титуляр на вратата бе Евтимов, който ще запази мястото си и срещу Хебър. Като крайни защитници ще действат Мазику и Дончев, които са без алтернатива след леките проблеми, които изпитва Турицов. В ядрото на ариергарда пък ще си партнират Мете и Гълъбов, а Матей, който не е пропуснал ни-то минута от началото на сезона на червените, ще получи почивка. 

Единствен в предмостието на отбраната се очаква да играе Карло Мухар, а пред него Стойчо Младенов да изпробва партньорството между Варела и Кери като двойка офанзивни полузащитници. Йоан Бай получи удари във Враца и няма да започне като титуляр, като по крилата ще атакуват Вилдсхут отляво и Йомов отдясно. 

В групата ще се завърне Жеферсон, който може да се появи на терена през втората част. От своя страна треньорът на символичните домакини Николай Митов ще заложи на всичко най-добро, с което разполага, в опит да вземе исторически успех срещу армейците в техния дом. В тима му личат имената на бившия нападател на Черноморец, Нефтохимик и Черно море Живко Петков, както и на записалия почти 150 мача с екипа на Ботев Пловдив Радослав Терзиев.