Универсалният Жеферсон записа стотното си участие за ЦСКА в мача срещу Хебър за Купата. Така той се превърна в едва шестия чужденец, който достига тази кота.

"Много съм щастлив, че постигнах това! ЦСКА е клубът, в който съм играл най-много през цялата си кариера. Клубът, който ме прие много топло и с отворени обятия. Във всеки мач, в който излизам, за да защитавам цветовете му, се чувствам прекрасно и давам максимума от себе си за отбора и невероятните му фенове. Когато пристигнах тук, както аз, така и клубът имахме нужда от своя ренесанс. Мисля, че се получи добре и "бракът" ни се оказа успешен.


 
"Всички се отговорни за успехите, а и за загубите на тима. Радвам се, че освен личното ми постижение от 100 мача, за този период успяхме да спечелим един трофей - Купата на България, а и се превръщаме в редовен участник в групите на европейските клубни турнири.
 
Благодаря на Господ, че успях бързо да се завърна на терена. Положих много усилия, за да се възстановя и да бъда в помощ на отбора максимално скоро", каза той пред "Тема спорт".

Снимка: БГНЕС